image

Onze waarden

Visie, creativiteit, zelfbewustzijn en vertrouwen.

motivatie

Wanneer mensen beter presteren en gemotiveerd zijn vormen zij de sleutel naar groei en ontwikkeling van het bedrijf.

teamwork

Een goed samenwerkend team zorgt voor vele vernieuwende idee├źn en brengt talrijke kansen voort.

talent

Wij geloven dat wanneer werk betekenis geeft en inspeelt op wensen, verlangens, talenten van mensen, u alle doelen evenwichtig kan bereiken.

Het juiste talent vinden en behouden

Het is ons doel om voor bedrijven het juiste talent te selecteren en hen te ondersteunen om dit talent ook te behouden. We willen de kwaliteit van werken, tevredenheid, motivatie en prestaties van werknemers verhogen. We willen bijdragen aan groei en ontwikkeling van mens en bedrijf.

spreiding diensten

werving & assessment
hrm & advies
coaching
bemiddeling
Erkend psycholoog
Monique Verellen, HR coach & consultant, zaakvoerder van Synergo hr
Expertise van +30 jaar

Eerst uitgegroeid tot expert in werving en selectie en vervolgens in managementtraining en HR-consulting. Diverse ervaringen binnen industrie, overheid en non-profit-organisaties.

vertrouwd, erkend

VG.1470/B bureau private arbeidsbemiddeling -erkend psycholoog - Gecertificeerd in begeleiding van veranderprocessen en als Master NLP.

ultiem flexibel

We maken ons sterk met een ultieme oplossing en maken tijd om te reflecteren. Bij alles staan de mens en datgene waar het moment ons naartoe leidt, centraal.

toegewijde ondersteuning

We willen het beste uit de mensen naar boven halen en daarvoor geven we ook het beste van onszelf. We willen effectief bijdragen.

geïntegreerde oplossingen

Onze verschillende diensten zijn verweven in elkaar. Zo is een traject vaak een perfect afgestemde opeenvolging van coaching en advies.

resultaatgericht

We geloven in kortdurende oplossingen die ook effectief de gewenste resultaten opleveren. We denken en handelen vanuit het doel, hier en nu.

image

Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek